Tratament cu IPL

Afla metoda cea mai simpla pentru a scapa de parul nedorit
Acum numai este necesar sa-ti faci griji pentru parul nedorit!
Parul nedorit poate provoca discomfort, iritare si jena. Femeile si barbatii sunt afectati deopotriva de aceasta problema, indiferent ca sunt in cautarea unui nou loc de munca sau a unei relatii. Oamenii doresc sa faca o „prima impresie” favorabila si din acest motiv investesc in felul in care arata.

Daca doriti o solutie care este rapida, sigura si foloseste aparatura performanta, clinica noastra va poate ajuta. Personalul medical cu experienta in epilarea definitiva va va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie pentru dumneavoastra si va va raspunde la orice intrebare pe care o aveti legata de procedura de epilare.

In cadrul clinicii noastre se foloseste tehnologie IPL(lumina intens pulsata)Â care realizeaza epilarea progresiv-definitiva rapida, non-invaziva, pentru majoritatea tipurilor de par (culoare/grosime) si pentru majoritatea foto-tipurilor pielii.

De ce va recomandam aceasta tehnologie?
– IPL este sigur
– reducere permanenta si eficienta a firelor de par
– trateaza firele de par crescute sub piele (foliculita)
– tratament mai rapid si pe zone mai extinse in cadrul unei singure sesiuni
– clientii considera IPL mai putin dureros decat laserele dioda, electroliza si epilare cu ceara
Tehnologia IPL se utilizeaza si pentru indepartarea leziunilor vasculare
Vasele capilare sunt rosii, roz sau purpurii iar prin aplicarea IPL ele vor absorbii mai multa lumina decat pielea inconjuratoare. In urma tratamentului, aceste vase capilare se vor micsora si in timp vor dispare.
Depigmentarea faciala cu IPL
Expunerea indelungata la radiatiile ultraviolete naturale sau artificiale, expunerea la diversi factori din mediul inconjurator si simpla trecere a timpului contribuie la modificari de pigmentare a pileii. Apar astfel pistruii si asa zisele pete de batranete, cu localizare in special pe zonele fotoexpuse: fata, decolteu, maini. Dezechilibrele hormonale se pot manifesta de asemenea prin modificari pigmentare si ne referim aici la melasma. La femeile gravide poate sa apara, tot datorita dezechilibrelor hormonale, o pigmentare (cloasma gravidica) la nivelul fetei, care de multe ori persista dupa nastere.Â

Toate aceste leziuni sunt de fapt acumulari de melanina (pigmentul natural al pielii), motiv pentru care se numesc hiperpigmentari si apar mai inchise la culoare decat zonele inconjuratoare. Hiperpigmentarile pot beneficia si ele de tratamentul neinvaziv cu lumina intens pulsata.Â

Principiul de actiune este simplu: lumina intens pulsata tinteste melanina din aceste leziuni si o distruge cu ajutorul caldurii. La cateva zile dupa sedinta, petele apar in mod paradoxal un pic mai inchise la culoare decat erau initial, pentru ca ulterior sa se produca o “cojire” a acestora si pielea sa ramana curata. Uneori, acest fenomen apare chiar dupa prima sedinta, insa de multe ori se produce o depigmentare (decolorare) treptata a leziunilor, pe parcursul mai multor sesiuni.

Eficienta tratamentul depinde de mai multi factori: vechimea leziunilor, profunzimea lor, expunerea ulterioara la soare, tratamentele complementare. Astfel, leziunile noi si superficiale raspund mult mai bine la tratament, in mai putine sedinte, chiar cu disparitie completa. Pentru cele vechi sau situate mai profund in piele sunt necesare mai multe sedinte si se obtine o clarificare de pana la 60-70%.

Este foarte importanta protectia solara, mai ales pentru petele aparute in urma expunerii la radiatiile ultraviolete. Acasa, pielea trebuie ingrijita corespunzator cu produse de albire.

Este foarte important de retinut ca nu pot fi tratate toate tipurile de leziuni hiperpigmentare. Din acest motiv este necesar ca inainte de tratament sa aiba loc o consultatie si o discutie cu medicul dermatolog.

Tehnologia IPL se utilizeaza si pentru rejuvenare faciala
Cel mai important factor care provoaca imbatranirea pielii si aparitia ridurilor este lumina solara. Tratamentul de rejuvenare faciala se realizeaza cu ajutorul luminii,insa cu lumina E-light- IPL si radiofrecventa bipolara. E-light incalzeste fibrele de colagen, ceea ce stimuleaza organismul sa produca altele noi. In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara. Efectul este eliminarea ridurilor si o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora.

Programul de rejuvenare faciala se poate aplica pe fata, gat, decolteu sau maini. Rezultatele sunt spectaculoase!

Trateaza cicatricile post-acnee cu IPL
IPL trateaza straturile pielii, energia termica difuzeaza si in profunzime (in derm) astfel beneficiile de pe urma sedintelor cu IPL sunt vizibile dupa primele sedinte.

Categories:

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *